Cautare

730 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomita" (5.66 secunde)
In cursul zilei de sambata si in noaptea de sambata spre duminica, viscolul se va intensifica in Muntenia, iar in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, temporar vor fi rafale ale vantului de peste 75...80 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolita.
In cursul zilei de sambata si in noaptea de sambata spre duminica, viscolul se va intensifica in Muntenia, iar in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, temporar vor fi rafale ale vantului de peste 75...80 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolita.
"Am vorbit la Harsova si stam binitor fata de vecinii nostri din Ialomita unde ati vazut culturile inundate, nu e mai rau ca alta data.
Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 70 de copii cu dificultati materiale din judetele Iasi, Dolj, Valcea si Ialomita.
18-19 octombrie - Arges (Retevoiesti, Davidesti, Vulturesti, Domnesti, Cosesti) 25-26 octombrie - Galati (Corod) si Arges (Micesti, Stefanesti) 22-23 noiembrie - Ialomita (Ciulnita, Bucu) si Teleorman (Dobrotesti).
Construit dupa modelul fermei Southfork, dar si cu Turnul Eiffel in prim-plan, parcul Hermes a reprezentat o emblema a judetului Ialomita.
Raportul prezinta punctul de vedere al parintilor si copiilor din mediul rural cu privire la calitatea educatiei, in sase judete: Cluj, Ialomita, Valcea, Dolj, Vaslui si Suceava.
Femeile cuprinse in campanie sunt din mediul rural si orase mici, din cinci judete ale tarii (Arges, Galati, Ialomita, Prahova si Teleorman).
DAN D. FARCAS) George Parvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intalniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la varsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni.
Circulatie oprita, pe Autostrada Soarelui, ambulante inzapezite in Ialomita si Vranceamicrobuze blocate in zapada Si acest lucru a fost imposibil.
Astfel, timp de cinci zile pragul Muzeului Dunarii de Jos a fost trecut de peste 3.500 de vizitatori, majoritatea fiind elevi de la unitati de invatamant din Calarasi si satele invecinate, dar si din Judetele Ialomita, Constanta sau municipiul Bucuresti.
Expozitia este organizata in colaborare cu Muzeul Municipal Calarasi si Muzeul Judetean Ialomita. Lucrarile sesiunii se vor desfasura pe doua sectiuni:
- Institutul de Arheologie Vasile Parvan Bucuresti, - Institutul de Studii Sud - Est Europene, - Muzeul National de Istorie a Romaniei, - Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, - Institutul de Cercetari Ecomuzeale Tulcea, - Muzeul Brailei, - Muzeul Civilizatiei Gumelnita Oltenita, - Muzeul Judetean Teleorman, - Muzeul Judetean Ialomita, - Muzeul Municipiului Bucuresti, - Banca Nationala Bucuresti, - Muzeul Regiunii Portile de Fier Drobeta-Turnu Severin, - Muzeul National al Agriculturii Slobozia, - Muzeul Brukenthal Sibiu, - Universitatea Valahia Targoviste, - Muzeul Unirii Alba Iulia, - Universitatea Timisoara.
- In a doua parte a noptii de joi spre vineri (05/06 ianuarie) si in cursul zilei de vineri (06 ianuarie), in Municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea,temporar viscolul va fi puternic, rafalele vantului vor atinge 70-85 km/h, reducand vizibilitatea sub 50 m si local troienind zapada, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Avertizarea vizeaza judetele Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau Vaslui, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Calarasi, Braila, Galati, Ialomita, Constanta si Tulcea.
Astfel, in noaptea de marti spre miercuri (10/11 ianuarie) si in prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), in judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau si Vrancea, temporar viscolul va fi puternic, viteza vantului va atinge 70 - 80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri.
In judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta, precum si la altitudini mari in Carpatii de Curbura si in Muntii Banatului, vor fi intervale de timp in care rafalele vor depasi 55-60 km/h si temporar zapada va fi spulberata.
pana la 55 km/h, iar in judetele Vrancea, Buzau si Ialomita rafalele vor depasi 55pana la 60 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
google-analytics.com